Тиждень науки на кафедрі публічного управління та менеджменту організацій

З 11 травня по 14 травня у Національному університеті «Чернігівська політехніка» проходив Тиждень науки, приурочений до Дня науки (15.05.2021 р.), професійного свята науковців, яке щорічно відзначають в Україні у третю суботу травня.

Науковці та здобувачі вищої освіти активно долучились до заходів з нагоди цієї події. Зокрема на широкий загал були представлені наукові здобутки викладачів кафедри (монографії, посібники тощо); здобувачі  вищої освіти взяли активну участь у різноманітних тренінгах, змаганнях, семінарах стосовно наукової тематики.

Учасники круглого столу «Управлінська наука в умовах розвитку інформаційної економіки» обговорили актуальні питання впровадження диджиталізації в  управлінський процес організацій, зокрема публічного сектору.

Надзвичайно цікавим і пізнавальним як для викладачів, так і здобувачів вищої освіти, виявився науковий семінар «Обговорення синтезу науки та практики в управлінні бізнес-проєктами розвитку компаній», головними спікерами якого виступили випускники кафедри Кунденко Аліна Володимирівна, заступник директора ПП «Альтеп-центр», та Навозенко Володимир, керівник сектору постачання та логістики відомої в Чернігові та за його межами компанії «Collar».

Випускник кафедри, новоспечений кандидат наук, Народний депутат України Гривко С.Д., на зустрічі зі здобувачами вищої освіти зайвий раз підкреслив необхідність популяризації науки  та наукових досліджень серед молоді та ознайомив широкий загал з перспективними напрямками   підтримки даного напряму з боку законодавчої гілки влади.

Також в рамках Тижня відбулась  підсумкова конференція учасників ІІ туру  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інтелектуальна власність».

Колектив кафедри вітає молодих науковців з нагородженням подякою та грамотою ректора:

Михайловську Аліну (гр.ПМ-181),

Ярмоленко Катерину   (гр.ПМ-171),

Швець Вікторію        (гр.ПУА-191)

та бажає успіхів та звитяг на науковій ниві.