Екскурсія здобувачів вищої освіти до Управління Державної міграційної служби

2 березня в Управлінні  Державної міграційної служби України в Чернігівській області з ознайомчою екскурсією побували здобувачі  вищої освіти 1-2 курсу спеціальності  “Публічне управління та адміністрування”. Захід було організовано спільно з центром розвитку підлітків “Teenager Start’ (керівник – Пономаренко О.В.).

Працівники Міграційної служби Чернігівщини провели гостей кабінетами та приміщеннями Управління, де надають адміністративні послуги населенню, тож молодь мала змогу безпосередньо ознайомитись із професією в реальних умовах. Про особливості ж роботи Державної міграційної служби України в цілому і Управління зокрема,  молодь ознайомили під час слайд-презентації. До того ж під час екскурсії гості поспілкуватись із профільними фахівцями та з першоджерел дізналися  про порядок отримання і втрати громадянства, надання адміністративних послуг іноземцям, та зокрема  механізм отримання паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Висловлюємо щиру подяку начальнику управління Лук’янець Ксенії Вікторівні за цікаву та пізнавальну екскурсію та сподіваємось на подальшу довготривалу та плідну співпрацю.